Rulleskøjteklubben FRISKTilmelding til Introrul (Prøvetræning)

Kunne du tænke dig at prøve kunstrulleskøjteløb, kan du tilmelde dig via linket herunder. Du kan prøverulle 3 gange, før du skal melde dig ind. Så kan du se om det er noget for dig.


Kontakt Marlene på 
 eller telefon: 2128 0083 og hør nærmere, hvordan du kommer i gang.


Træningskalender for FRISK:
Tryk på aktiviten for yderligere info
  


Rulleskøjteklubben FRISK

Frederikssund Rulle Is Skøjte Klub (FRISK) blev stiftet i 1980. Visionen var at kombinere rulleskøjtediscipliner med isskøjteløb, hvilket dog aldrig blev en realitet. Inliners og rulleskøjtehockey blev en del af klubbens træningsprogram, men i de senere år har FRISK udelukkende dyrket kunstrulleskøjteløb inden for solo-, figur-, show- og formationsløb.

Klubbens formål er at fremme interessen og udbrede kendskabet til kunstrulleskøjteløb. Med udgangspunkt i fællesskabet er bredden i fokus i FRISK og er derfor en klub, hvor børn og forældre kan få en masse dejlige og minderige oplevelser med hinanden. FRISK deltager ofte internationalt i EM inden for show og formationsløb, hvorimod ambitiøse sololøbere i FRISK forfølger deres drømme om deltagelse i EM og VM med landsholdet under Rullesport Danmark.

En aktiv forældregruppe, god trivsel og en sund økonomi er ubetinget vigtige parametre til at opnå klubbens målsætninger og en forudsætning for succes for det enkelte medlem. Vi stiller krav til både trænere, bestyrelse og udpegede forældreansvarlige, som gør deres bedste for at leve op til klubbens værdier. Samtidig har vi en forventning om, at medlemmerne passer deres træning, og at forældrene bakker op om både egne og andres børn, samt den klubånd som vi gerne vil være kendt for i FRISK.

FRISK har imellem 80 og 100 medlemmer, som er både piger og drenge i alderen fra 6-20 år.

Du kan læse vores historie her

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram