RULLESKØJTEKLUBBEN FRISK 40 år
Tilmelding til Introrul (Prøvetræning)

Kunne du tænke dig at prøve kunstrulleskøjteløb, kan du tilmelde dig via linket herunder. Du kan prøverulle 3 gange, før du skal melde dig ind. Så kan du se om det er noget for dig.


Kontakt Marlene på 
info@frisk.dk eller telefon: 2128 0083 og hør nærmere, hvordan du kommer i gang.

Rulleskøjteklubben FRISK

Frederikssund Rulle Is Skøjte Klub (FRISK) blev stiftet i 1980. Visionen var at kombinere rulleskøjtediscipliner med isskøjteløb, hvilket dog aldrig blev en realitet. Inliners og rulleskøjtehockey blev en del af klubbens træningsprogram, men i de senere år har FRISK udelukkende dyrket kunstrulleskøjteløb inden for solo-, figur-, show- og formationsløb.

Klubbens formål er at fremme interessen og udbrede kendskabet til kunstrulleskøjteløb. Med udgangspunkt i fællesskabet er bredden i fokus i FRISK og er derfor en klub, hvor børn og forældre kan få en masse dejlige og minderige oplevelser med hinanden. FRISK deltager ofte internationalt i EM inden for show og formationsløb, hvorimod ambitiøse sololøbere i FRISK forfølger deres drømme om deltagelse i EM og VM med landsholdet under Rullesport Danmark.

En aktiv forældregruppe, god trivsel og en sund økonomi er ubetinget vigtige parametre til at opnå klubbens målsætninger og en forudsætning for succes for det enkelte medlem. Vi stiller krav til både trænere, bestyrelse og udpegede forældreansvarlige, som gør deres bedste for at leve op til klubbens værdier. Samtidig har vi en forventning om, at medlemmerne passer deres træning, og at forældrene bakker op om både egne og andres børn, samt den klubånd som vi gerne vil være kendt for i FRISK.

FRISK har imellem 80 og 100 medlemmer, som er både piger og drenge i alderen fra 6-20 år.

Har du lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte formanden eller en fra bestyrelsen. Du er også velkommen til at kigge ind i hal 1 på Ådalens Skole, når vi træner.

Vil du prøve at rulle, skal du melde dig til Introrul. Så finder vi hurtigt nogle ledige skøjter og et tidspunkt, hvor du kan komme og prøvetræne.

Få 15% direkte til FRISKFå 15% direkte til FRISK 
når du køber dine forbrugsvarer på www.støtdinklub.dk

FRISK har indgået aftale om en sponsorpakke med opticare nordic – en af Danmarks førende leverandører af forbrugsvarer. Shop alle rengøringsprodukter, sæbe til tøjvask, opvask, bilvask, køkkenartikler og klude. Tjen penge til FRISK – og til dig selv!

Produkterne er produceret hos anerkendte leverandører og alle hovedprodukter er svanemærkede og opfylder alle krav til astma- og allergivenlighed.

FRISK får 15% – og du sparer selv 10 – 15% på dit køb

Ud over at du støtter FRISK økonomisk med 15%, er der også fordele til dig som medlem:

• Du sparer 10 - 15 % på dit årsforbrug.

• Du får de tunge varer leveret til døren – og slipper for at slæbe dem hjem fra supermarkedet.

• Du får fragt- og gebyrfri levering ved køb for over 500,- kr.

Like Facebooksiden støtdinklub.dk – deltag i konkurrencer og vær den første til at få de gode tilbud.

Vi håber du vil tage godt imod det nye initiativ, som vi forventer vil bidrage med et flot tilskud til FRISK.


Trænings kalender for FRISK:

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle