Vil du hjælpe os -
med at skabe gode rammer for vores dygtige rulleskøjteløbere? 

I FRISK ønsker vi at understøtte vores løberes udvikling bedst muligt, og vi søger derfor sponsorer, som vil være med til at støtte klubbens arbejde for at give vores dygtige kunstrulleskøjteløbere gode rammer at udvikle og udfolde sig i med gode sportslige og sociale oplevelser undervejs.
 

Hvem er FRISK?

Rulleskøjteklubben FRISK er medlem af Rullesport Danmark under Dansk Idrætsforbund (DIF) og er en af kun seks klubber i Danmark, der udbyder kunstrulleskøjteløb. FRISK er stiftet i 1980 og har hjemsted på Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund. I FRISK dyrker ca. 100 børn og unge i alderen 6-21 år kunstrulleskøjteløb i flere former. Vi har således både individuelt sololøb og figurløb samt flere show- og formationshold på programmet.

Klubben ledes af en bestyrelse og drives i det daglige af en række ildsjæle, som alle er frivillige. Klubben drives ud fra en målsætning om at markere sig som en ambitiøs rulleskøjteklub. Hvert år har vi et ønske om, at et eller flere af vores hold skal træne målrettet mod deltagelse i EM i show og formation, men vi lægger vægt på, at der i dagligdagen både er plads til bredden og mulighed for at udvikle elitesportsudøvere.
 

Hvad søger vi?

De senere år har klubben haft flere sololøbere på landsholdet, og vores show- og formationshold har ved flere lejligheder repræsenteret Danmark ved både VM og EM. Vi er meget stolte af vores løberes præstationer og vil gerne kunne fortsætte med at udvikle de unges præstationer til dette høje niveau. Det kræver, at vi holder et højt aktivitetsniveau, og det kræver midler til både udstyr og drift udover de forældrebetalte kontingenter. Alle sponsorater, små som store, er derfor meget velkomne!

Klubben har i efteråret 2019 ved hjælp af midler fra Danmarks Idrætsforbund investeret i et sæt bander til brug ved afholdelse af stævner. På disse bander er der mulighed for at sætte sponsorlogo og dermed støtte klubben økonomisk. 

Det er naturligvis også muligt at sponsorere en event/aktivitet helt eller delvist, f.eks. et klubseminar, nye dragter til vores show-/formationshold, klub- eller holdtrøjer med logo, transport ifm. en udlandsrejse eller et stævne, men mindre er også meget velkomment. Eksempelvis modtager vi altid gerne sponsorpræmier at udlodde i det lotteri, vi afholder ved vores stævner, hvor indtægten går ubeskåret til klubbens aktiviteter.
 

Hvad kan vi tilbyde?

Vores sponsorers navne og logoer vil naturligvis blive nævnt og fremgå ifm. den sponsorerede aktivitet, eksempelvis på et skilt/banner i hallen Derudover vil de være at finde på vores hjemmeside.

Nedenfor kan du se en række eksempler på, hvordan du og din virksomhed kan støtte vores klub gennem et sponsorat:
 

Sponsorat

Hvad indeholder det

Pris

A

Bandereklame

 

5000,- pr. stk.

B

Dragtsponsorat til hold

 

 

Afhængig af holdstørrelse 

(6-20 dragter)

OBS: uden logo på dragterne men med bandereklame inkluderet uanset pris

 

C

Trøjesponsorat til hold med logo 

 

 

Afhængig af holdstørrelse 

(8-22 trøjer)

Hvis sponsoratet er over 5.000, er en bandereklame inkluderet

 

D

Trøjesponsorat med logo

(træningsseminar el. anden klubaktivitet for alle løbere)

 

10.000 – 15.000 kr,

Hvis sponsoratet er over 10.000, er en bandereklame inkluderet. 

E

Sponsorgaver til lotterier

 

Pålydende

F

Sponsorat ifm. klubtur eller event for klubbens medlemmer

Afhængigt af aktiviteten – særskilt aftale indgåes. Hvis sponsoratet er over 5.000, er en bandereklame inkluderet

 

  

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om en sponsoraftale med klubben, er du meget velkommen til at kontakte os i bestyrelsen på mail fldavidsen@gmail.com eller telefon 2275 2804.
 
 
                                                                                                              
På forhånd mange tak for din hjælp! 

På klubbens vegne

Bestyrelsen i FRISK 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram