Danmarks Kunstrulleskøjtelandshold


Hvad er Landsholdet:

Landsholdet er delt op i to trupper, som hedder henholdsvis Talenttruppen og Bruttotruppen. Derudover kan man i overgangsperioder være i en boble, hvilket betyder, at man er på vej over i en anden trup.
Hver gang, der er et stævne i udlandet, udtager man løbere fra Bruttotruppen til netop det stævne, og de løbere udgør dernæst landsholdet, indtil stævnet er afholdt, og løberne ryger derefter tilbage i Bruttotruppen. Derfor vil landsholdet nogle gange bestå af mange løbere og andre gange kun få løbere – det afhænger af stævnet. Se også den røde tråd her.Trænerne på Landsholdet:

Sportskomitéen for Kunstrulleskøjteløb har ansat en landstræner til hver trup. I stillingen som landstræner med primær fokus på Bruttotruppen er Cathrine von Pein ansat. I en delt stilling som landstræner med primær fokus på Talenttruppen Mie Bigum og ansat.

Udtagelse til Landsholdet:

Udtagelsen til landsholdet sker i et samarbejde mellem landstrænerne og klubtrænerne. Det vil sige, at landstrænerne udvælger løbere til trupperne og kontakter derefter den pågældende klub for at få tilbagemeldinger fra deres trænere i engen klub. På baggrund af disse tilbagemeldinger udtager Sportskomitéen for Kunstrulleskøjteløb løberen til en af trupperne. Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram