Klubmodul henter siden
FRISK Træningsseminar 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Traditionen tro afvikler vi igen i år vores populære træningsseminar "Kom godt i gang efter sommerferien". Seminaret er for alle vores FRISKe løbere på alle niveauer fra Spirer (Skøjteskolen) til Seniorløbere.

Hvornår: Fredag d. 28. august kl. 17:00 til lørdag d. 29. august 2020 kl. ca. 20:00

Hvor: Seminaret foregår i vores egne haller og lokaler på Ådalens Skole.

Fredag vil primært have fokus på socialt samvær og hyggerul i hallen på tværs af løbernes normale træningshold og alderstrin.

Overnatningen vil foregå i multisalen med egen sovepose og passende underlag. Hvis løberen ikke kan overnatte fra fredag til lørdag, skal løberen afhentes senest kl. 22.00.

Lørdag skal vi træne meget mere på rulleskøjter, lave styrketræning og dans/yoga, samt have en masse fælles sjov og socialt samvær i løbet af dagen. Undervisningen planlægges og varetages af vores eget kompetente trænerteam samt eksterne gæsteundervisere, der vil tage sig kærligt af alle løberne hele weekenden.

Prisen for seminaret er kr. 125,- + gebyr, der omfatter alle måltider (2 x aftensmad, frokost og morgenmad samt mellemmåltider). I prisen indgår også en lille souvenir til hver deltager.

Kære forældre: Der er ikke mulighed for at være med i hallen under træningen, men vi har brug for jeres hjælp til at afvikle seminaret, så det bliver en god oplevelse for alle, store som små. Ved tilmelding skal der derfor vælges i hvilket tidsrum, du/I vil hjælpe til. Bestyrelsen vil herefter lave en plan og fordele hjælperne på de respektive opgaver, som vi skal have løst. Alle bliver naturligvis grundigt introduceret til opgaven.
Skriv også navn på den/de, som kommer og hjælper til, så bliver det meget nemmere for os alle.

Vi ser frem til at byde løberne velkommen til en dejlig rulleweekend!
Tilmeldte
11 /999
Tilmeldingsfrist
16.08.2020
Tidspunkt
28.08.2020 kl. 17.00 - 29.08.2020 kl. 20.00
Sted
Ådalskolen
Forældre hjælp:
Navn på hjælper(e):
Allergi, halal og andre hensyn, så skriv det her::
Pris
127,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle