Klubmodul henter siden
Vil du rulle på den nye bro?

Er du til Folkefest, Friday Night Skate og broløb, så skal du læse videre nu!

Når Folkefesten løber af stablen og Kronprinsesse Marys Bro indvies d. 28. september 2019, skal FRISK hjælpe med at afvikle et cykelløb for motionister. Vores opgave vil være at ”feje op” og sørge for, at alle cyklisterne kommer hjem i mål, så ruten er rømmet senest kl. 1630, hvor veteranbilerne skal køre over broen.

Cykelmotionisterne skal køre en 5 km rute hen over broen tur/retur. Det sker i tidsrummet fra kl. 1530 – 1630. Den sidste cyklist starter senest kl. 1600, og det er herefter, at FRISK ruller ud på skøjterne på den samme rute hen over broen og tilbage igen.

FRISK forsøgte ved gentagne møder med Frederikssund Kommune at få lov at afvikle et rulleskøjteløb på broen. Men rigtig mange foreninger har ønsket at markere sig på dagen, og da motionsløbet med 10000 deltagere fylder meget, er programmet tæt pakket. Derfor er det ikke blevet muligt med et rulleskøjteløb.

Nu får vi alligevel mulighed for at rulle over broen i forbindelse med denne opgave, som er sidestillet med ”frivillig hjælp”, hvilket betyder, at FRISK vil blive honoreret for indsatsen i lighed med øvrige foreninger, der stiller med hjælpere.

Vi skal bruge 10 – 20 løbere, som har lyst til at hjælpe med denne opgave. Har du meldt dig til motionsløbet, kan du sagtens nå begge dele, da motionsløbet, hvor 10 km ruten som sidste tur er afsluttet kl. 1500.

Der er som udgangspunkt ingen alderskrav til dig som løber. Det er dog et ultimativt krav, at du selvstændigt og uden hjælp skal kunne rulle den lidt krævende rute på 5 km på dine rulleskøjter. Husk at det både går op og ned, når du passerer broen i begge retninger. Der er endvidere et tidskrav, at du kan rulle de 5 km på max 30 minutter.

Vi skal endvidere bruge 2 – 3 frivillige forældre, som skal cykle bag rulleskøjteløberne og fungere som backup, hvis der skulle opstå nogle problemer undervejs, som løberne ikke kan løse. Hvis du ønsker at være med som frivillig forældre skal du skrive til Frank på fldavidsen@gmail.com

Du kan rulle på dine ”side by side” (med udehjul), inliners eller hvad du nu ønsker. Hvis det regner, anbefaler vi, at du ikke bruger dine indeskøjter, og i alle tilfælde må klubbens lejeskøjter ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra klubben.

Tilmelding sker senest fredag d. 13. september af hensyn til den endelige indmelding til Frederikssund Kommune.

Efter deadline for tilmelding vil du modtage yderligere information om det praktiske.

Har du spørgsmål til ovennævnte, så kontakt bestyrelsesmedlem Pernille Duris eller formand Frank Davidsen, der vil være med på dagen.

NB! Frederikssund har stadig behov for frivillige hjælpere til andre opgaver i løbet af dagen, primært vejvisning. Har du mod på at hjælpe til, så kontakt undertegnede hurtigst muligt.

Med FRISK hilsen

Frank Davidsen

Formand for Rulleskøjteklubben FRISK

Tlf. 2275 2804

Tilmeldte
8 /20
Tilmeldingsfrist
22.09.2019
Tidspunkt
28.09.2019 kl. 16.00 - 28.09.2019 kl. 16.30
Sted
Kronprinsesse Marys Bro
Ønsker at anvende lejeskøjer: (19)
Skal løbe motionsløb?:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle