Stor gruppe

Holdleder:

Dragtansvarlig:

Du kan tilmelde dig her

Hvad vil det sige at være med i Stor gruppen
Stor gruppen er et showhold på 16-30 løbere som stiller op med samme program i en periode på 2 år. Gruppen består af faste løbere og boblere. Som ny løber vil du i første omgang blive bobler. At være bobler er en slags reserveløber, men boblerne er enormt vigtige og skal i realiteten kunne løbe på alle pladser i gruppen.

Til stævner stiller alle løbere op inklusiv boblere og alle løbere bliver repræsenteret på gulvet.

Storgruppen har en holdleder som sørger for information og alt det praktiske omkring gruppen, således at trænerne kan koncentrere sig om løberne og om udviklingen af showet.

Hvad forventes det af dig som løber
Når man er en del af Stor gruppen forventes det at du kommer til træningen og deltager til stævnerne. Dine medløbere og kammerater er afhængig af at du kommer. Hvis du mangler til et stævne, er det ikke sikkert at holdet kan stille til stævnet.

Når man løber på et hold, er det rigtig vigtigt at du kan huske din egen plads, selve programmet og kan følge takterne i musikken.

Til træningen skal du have en top eller dragt uden ærmer på. Der er meget fart på når I laver de forskellige formationer og I skal derfor kunne holde ordentlig fat i hinanden. Af den årsag må du af sikkerhedsmæssige grunde ikke have langærmede bluser eller t-shirt med almindelige ærmer. Har du en t-shirt med meget korte ærmer kan denne godt bruges.

Hvad forventes der af dine forældre
Som forældre til løbere i Stor gruppen forventes det at I bakker op om træningen og stævnerne. Det er vigtigt at løberne kommer til hver træning så alle kender deres pladser og at trænerne ikke skal bruge tid på at ændre opstilling, men i stedet bruge træningstiden på udvikling af showet.

Endvidere forventes det at I som forældre medvirker til forældremøder for Stor gruppen og deltager når der skal laves nye dragter. Der er altid brug for en hjælpende hånd, selvom du ikke kan sy.

Hvad skal du selv sørge for til stævnerne
Når Stor gruppen deltager i stævner har alle løbere samme dragter og samme håropsætning. Det er vigtigt for showets helhed, at alle ser ens ud.

Dette skal du selv sørge for at have med når der er stævne:
- Hudfarvede strømpebukser uden huller (dem fra klubbens shop)
- Hudfarvede skøjtebeskyttere
- Doughnut, elastikker, nåle og hårspray til håropsætning.
- En trøje med lynlås som kan komme udenpå dragten uden at det går ud over det opsatte hår
- Evt. renseservietter til fjernelse af makeup
- FRISK klubdragt til indmarch

Til stævnerne har vi vores eget dragtteam som sørger for at løberne bliver klar til showet. Løberne behøver bare at komme til den aftalte tid, så skal teamet nok sørge for at de bliver klar. Hvis I synes det med håropsætningen er svært, kan teamet hjælpe med dette inden showet. Dragtteamet vil gerne have løberne for sig selv, da det giver bedst mulige vilkår for klargøring.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram