Skøjte pleje
Det er vigtigt at passe godt på dine skøjter, så holder de længere og du får størst mulig glæde af sporten.
  
Leje skøjter
Skøjtebeskyttere er et krav på lejeskøjter, dels for at beskytte dem, men også for din egen sikkerhed. De forhindre nemlig, at snørebåndet kommer i ned i hjulet og du derved falder. 

Du kan selv se dine lejeskøjter efter for skidt og især hår i hjulene. Hvis der er hår i hjulene kan du tage hjulet af og fjerne det. Værktøj til at tage hjulene af finder du i skabet i klubrummet. Det er vigtig at efterse din skøjte jævnligt, så evt. hår ikke sætter sig helt fast i lejerne. 
Hvis du f.eks. skal have skiftet lejer eller der er andet galt med skøjten, så skriver du det bare i bogen i klublokalet. Vores skøjtemekanikker kigger derefter på det og skriver i bogen når det er lavet.
 
Egne skøjter
Husk jævnligt, at efterse dine skøjter. Fjern evt. hår i hjulene og kontroller at lejerne ikke er defekte. Se også efter om snørebånd er slidte og skift dem før de knækker.
Du kan selv skifte hjul, lejer, tåstød og stødgummi. Hvis du ikke selv har værktøj til dette, er der værktøj i skabet i klubrummet. Bemærk at værktøjet ikke må tages med og skal blive i hallen.


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram