Om FRISK / Skøjteudstyr

Skøjteudstyr

Skøjter
Til kunst- rulle- skøjte-løb rulles på side by side skøjter. Skøjterne kan lejes i klubben de første 2 år. Se desuden her.
Før du begynder at investere i skøjter, så forhør dig hos trænerene eller vores skøjtesnedker.

Skøjtebeskyttere SKAL bruges når man løber i lejeskøjter for at beskytte selve støvlen. De kan købes færdigsyet og alternativt kan man sy dem selv.

Du kan også købe dine egne skøjter. Der er jævnligt brugte skøjter til salg på Facebook og i klubben.

Tøj
Det er en stor hjælp for trænerne at kunne se løberens ben fra knæet og nedaf. Det giver bedre mulighed for at vejlede løberen i hvor trykket skal lægges i skøjten. Derfor anbefales det at løbe i kort skørt med strømpebukser. Tøjet skal være behageligt løst, så løberen kan sidde på hug uden problemer.

Det er en god ide at have tørre strømper liggende i skøjtetasken. Våde og svedige strømper er den sikre vej til vabler!

Har man langt hår, sættes det op, så det ikke generer.

Klubskøjtedragt
Klubskøjtedragten kan enten købes brugt via Facebook (Køb og salg af udstyr til Kunstrulleskøjteløb ) , eller bestilles i webshoppen. Vi ligger ikke inde med et lager, men får syet dragterne op løbende, så der skal beregnes god tid til levering.

Klubtræningsdragter/hættetrøjer
Et par gange om året bliver der indkøbt træningsdragter og hættetrøjer i FRISK. Vi har prøver liggende i alle størrelser, som løberne prøver inden bestilling. Træningsdragten betales ved bestilling, da der bliver trykt løbernavn på ryggen. Det annonceres på hjemmeside og via nyhedsmail, hvornår vi bestiller dragter.

 

              FRISK er medlem af: 

Frederikssund rulleskøjteklub FRISK | Slåenbjerghuse 36 men vi ruller på Kornvænget 4, 3600 Frederikssund  | Tlf.: 22752804