Om FRISK / Medlemskab / Medlemsservice

Medlemsservice

Medlemsprofil

For at blive medlem af FRISK skal du oprette en profil i vores administrative system! Du opretter selv profilen her på hjemmesiden, ved at trykke på "Min profil" i topmenuen.

Som medlem i FRISK er det din pligt at holde din profil opdateret! Du kan indsætte flere mailadresser, hvis der ønkses info sendt til evt. begge forældre

Klubben bruger dine profilinformationer til blandt andet at komme i kontakt med dig. Derfor er det vigtigt at din adresse, telefon nr. og e-mail adresse altid er korrekt.

Hvis du glemmer dit password – kan du få det oplyst ved at klikke på i login- billedet til højre for Dankort- og Mastercard logoet. Du vil få tilsendt en e-mail på den e-mailadresse du opgav, da du oprettede din profil i vores system. E-mailen indholder dine login oplysninger.

Mine tilmeldinger

Når du er logget ind på din profil, vil der være en knap der hedder “Mine tilmeldinger”. Herinde kan du se, hvad du er tilmeldt i klubben, hvad du har betalt til, og hvornår det næste træk er til kontingenter. Du vil derfor altid have et overblik over alle dine aktiviteter i klubben på denne side.

Medlemskab

Formelt set er du først medlem af FRISK, når du har betalt dit kontingent til klubben. Det er altså ikke nok blot at have oprettet en profil!

Som du kan se under Medlemskab tilbyder klubben forskellige medlemskaber.

Når du har valgt, hvilket medlemskab der passer til dig, så skal du betale kontingentet for medlemskabet og huske skøjteleje hvis det er aktuelt!

Opsummeret findes følgende medlemskaber:

1. Kontingent for dem der kun løber på et skøjteskole hold
2. Kontingent for hold 1-4 løbere 
3. Grundkontingent til dem der kun løber shows/formation og ikke solo
4. Kontingenter for de enkelte show og formationshold

Kontingent betaling

Du betaler dit kontingent her på klubbens hjemmeside med dit Dankort eller Mastercard. Har du ikke et betalingskort, kan du lave en særlig aftale med Kassereren - klik her

Det er en stor fordel for dig såvel som for klubben, hvis du betaler med dit betalingskort.

I samme øjeblik du har betalt med dit betalings-kort, så er du medlem af klubben og kan komme i gang med at rulle på rulleskøjter

Laver du en aftale med Kassereren, må du forvente en vis ekspeditionstid, før du kan komme i gang med at rulle på rulleskøjter.

Du vil altid modtage en e-mail og en SMS 5 dage før der skal betales kontingent. Hvis du fortsat vil rulle i FRISK, skal du ind og betale kontingent - men hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab i klubben, skal du melde dig ud - se under Udmeldelse.

Udmeldelse

Hvis du ikke ønsker at være medlem af klubben, så skriv en besked til os, så klarer vi resten

Ændring af medlemskab

Såfremt du rykker fra et hold til et andet, og det ikke fremgår af "Mine tilmeldinger", skal du sende en besked til klubben, som rykker dig til det rigtige kontingent. Send besked her

Vigtigt

Det er ikke FRISK, der ligger inde med dine kortoplysninger! Det er en service som Nets tilbyder og administrerer for klubben. FRISK har således på ingen måde en direkte adgang til dine kortoplysninger!

For mere detaljeret beskrivelse af vores betingelser tryk her

              FRISK er medlem af: 

Frederikssund rulleskøjteklub FRISK | Slåenbjerghuse 36 men vi ruller på Kornvænget 4, 3600 Frederikssund  | Tlf.: 22752804